Azt írja a Telex, hogy a vendéglátóipari helyek nagyjából fele bezárhat. Mindezt nem a levegőbe beszélve, kimentek és megkérdezték a vendéglátósokat. Érdemes a cikket (és korábbi részeit) elolvasni, én nem is a lesújtó képpel szeretnék most foglalkozni, amit fest. Hanem pár gondolat arról, hogy mi lesz utána.
Ilyen adóemelések, rezsiemelések és infláció mellett ugyanis egy tányér sárgaborsófőzelék, rajta egy darab sült virsli feltéttel, hamarosan 1500-2000 forintos főétel lesz még Nyíregyházán is,...
Néhány héttel ezelőtt, az első igazán napsütéses szombat délutánon, amikor már volt pár kellemesen meleg óra, még csak fél négyig, aztán jött vissza a...
Most valahogy elképzeltem, hogy Dong-hao Taj ("Zsolti") bezárja a kifőzdéjét és elmegy Cemir Dönerogluval egyetemben levizsgázni, meg utána esetleg skandináv lottózni. Kíváncsi vagyok, melyik...